Mis üldse on blogi?

Lühidalt öeldes on blogi teatud tüüpi veebisait, mis keskendub peamiselt kirjalikule sisule, mida tuntakse ka blogipostitustena. Populaarses kultuuris kuuleme kõige sagedamini uudisteblogidest või kuulsuste blogi saitidest, kuid nagu näete sellest juhendist, võite alustada edukat blogi peaaegu igal võimalikul teemal.


Blogijad kirjutavad sageli isiklikust vaatenurgast, mis võimaldab neil oma lugejatega otse ühendust võtta. Lisaks on enamikul blogidel ka kommentaaride sektsioon, kus külastajad saavad blogijaga suhelda. Suhtlemine oma külastajatega kommentaaride jaotises aitab luua sidet blogija ja lugeja vahel.
See otsene side lugejaga on blogi loomise üks peamisi eeliseid. See ühendus võimaldab teil teiste sarnaselt mõtlevate inimestega suhelda ja ideid jagada. See võimaldab teil luua ka oma lugejatega usaldust. Lugejate usaldus ja lojaalsus avab ukse teie blogi kaudu ka raha teenimisele.


Hea uudis on see, et Internet kasvab praegu plahvatuslikult. Internetis on rohkem inimesi kui kunagi varem. See plahvatuslik kasv tähendab teie blogi jaoks rohkem potentsiaalseid lugejaid. Lühidalt, kui mõtlete blogi loomisele, siis pole paremat aega kui praegu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga