Kas blogimine aitab SEO-d? – 3 lihtsat vastust

Kas blogimine aitab SEO-d? Jah, loomulikult parandab blogipidamine teie SEO-d! Põhjuseid, miks blogimine teie SEO-d positiivselt mõjutab, on palju. Selles artiklis käsitleme kolme põhjust.

1. Google’ile meeldib pakkuda pikki märksõnu ja algselt kirjutatud sisu.
Kui kasutate ainulaadseid sõnu ja fraase, aitab Google teie sisu reklaamida. Kõik, mis on uus ja kasutamata, saavad Google aplausi osaliseks. Proovige leida ebatavalisi viise, kuidas oma seisukohta välja tuua. Mõelge oma kirjutamisel loomingulisele sisule.

Ärge tehke seda viga, et kirjutate justkui ülikooli uurimistööd. Eesmärk on kirjutada keskkooli tasemel. Kõlab küll imelikult, kuid teie sisu peaks olema kõigile loetav. Pidage meeles, et kui keegi otsib veebis, ei hakka ta otsingutermini leidmiseks süvenema oma ülikoolitasemel raamatusse.

2. Asjakohaste märksõnafraaside loomulik kasutamine muudab SEO tõhusaks!
Märksõnafraas on sõnade jada, mida Google kasutab asjakohasuse määramiseks. See aitab tuua inimesi teie veebisaidile otsima midagi konkreetset, mida nad leida soovivad. Tehke Google’i otsing ja vaadake, mida inimesed otsivad, otsides Google’i märksõnasoovitusi. See annab ideid selle kohta, kuidas teised inimesed oma otsinguid sõnastavad. Mida täpsemad on teie märksõnad nende otsingule, seda asjakohasema liikluse teie veebisaidil arendate. Mida asjakohasem liiklus teil on, seda suurem on võimalus saada abonendiks või kliendiks.

3. Pika sabaga märksõnad jõuavad kindla sihtrühmani
Pika sabaga märksõnad on parim viis konkreetse vaatajaskonnani jõudmiseks. Pika sabaga märksõnafraaside kvaliteetne kasutamine teie blogi pealkirjas mõjutab otseselt teie hinnangut Google’is selle konkreetse otsingutermini jaoks. Pika sabaga märksõnad on vaid mitu märksõna või fraasi, mida kasutatakse koos. Need on täpsed ja kindlad publiku jaoks, kellele te meeldite. Näiteks, kui soovite, et potentsiaalne tarbija ostaks teie poest kutsikatoitu, mis sisaldab paljusid erinevaid kutsikatoidubrände, kohandaksite oma märksõnad konkreetse kaubamärgi järgi, mitte ainult ei reklaamiks „kutsikatoitu“. Kasutaksite lehe pealkirja nagu “Chuppy on kutsikatoidu reitingute hulgas esikohal”. See aitaks teil tabada konkreetselt kõiki inimesi, kes otsivad sõna „Chuppy”.

Blogimine mõjutab otseselt teie SEO-d
Idee on kirjutada loomulikult, kuid alati tuleks lisada märksõnu ja fraase. Kuid oluline on ka lugejaga ühenduse loomine ja tema huvi teie veebisaidi vastu äratada. Muutke oma kirjaviis pilkupüüdvaks ja intrigeerivaks. Äratage lugejas tähelepanu ja köitke neid oma loovusega.

Kas blogimine aitab SEO-d? Sisu on üks olulisemaid elemente, mida Google teie veebisaitide asetuse määramisel arvestab. Nii et tehniliselt mõjutab blogipidamine otseselt teie SEO-d. Mida rohkem blogite, seda rohkem austust ja usaldust saate nii lugejate kui ka Google’i poolt.

Ärge unustage kasutada oma individuaalset kirjutamisstiili, jätke võtmefraasid kõlama ja veenduge, et teie sisu oleks loetav. Lihtsad terminid meelitavad ligi hulga lugejaid. SEO ülesehitamisel pole kindlaid reegleid, kuid blogipidamine on kindel viis, kuidas pall õiges suunas veerema panna, et teie SEO kampaania edukas oleks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga